Spring menu
seasonal recipes
Starters
- Vellutata di asparagi 13.50
Asparagus cream soup
- Valeriana con asparagi, gamberi e crostini di pane 19.50
Nut salad with fresh asparagus, prawns and croutons
- Asparagi in salsa Olandaese 23.50
Green asparagus au gratin with a hollandaise sauce
- Asparagi e Crudo di Parma 24.50
Green asparagus with Parma ham





Main dishes
- Spaghetti chitarra alla carbonara di asparagi 26.50
Tagliatelle carbonara with green asparagus in a cream sauce
- Risotto con asparagi freschi e salmone 29.00
Risotto with fresh asparagus and salmon
- Tagliolini con asparagi e porcini 27.50
Tagliolini with green asparagus and porcini mushrooms
- Scaloppine di vitello con salsa di asparagi 49.00
Roasted veal escalope with a green asparagus sauce Garnish of your choice
- Filetto di salmone gratinato con salsa Olandese e asparagi 47.50
Fillet of salmon au gratin with hollandaise sauce, served with green asparagus
- Pinsa agli asparagi 29.50
San Marzano DOP tomatoes, buffalo mozzarella, green asparagus
Dessert
- Zuppa inglese 13.50
Vanilla Cream cake filling

