Spring menu

seasonal recipes

Starters

  • Vellutata di asparagi 13.50

    Asparagus cream soup

  • Valeriana con asparagi, gamberi e crostini di pane 19.50

    Nut salad with fresh asparagus, prawns and croutons

  • Asparagi in salsa Olandaese 23.50

    Green asparagus au gratin with a hollandaise sauce

  • Asparagi e Crudo di Parma 24.50

    Green asparagus with Parma ham

Main dishes

  • Spaghetti chitarra alla carbonara di asparagi 26.50

    Tagliatelle carbonara with green asparagus in a cream sauce

  • Risotto con asparagi freschi e salmone 29.00

    Risotto with fresh asparagus and salmon

  • Tagliolini con asparagi e porcini 27.50

    Tagliolini with green asparagus and porcini mushrooms

  • Scaloppine di vitello con salsa di asparagi 49.00

    Roasted veal escalope with a green asparagus sauce Garnish of your choice

  • Filetto di salmone gratinato con salsa Olandese e asparagi 47.50

    Fillet of salmon au gratin with hollandaise sauce, served with green asparagus

  • Pinsa agli asparagi 29.50

    San Marzano DOP tomatoes, buffalo mozzarella, green asparagus

Dessert

  • Zuppa inglese 13.50

    Vanilla Cream cake filling