Autumn menu

seasonal recipes

Vorspeisen

  • Carpaccio Di Cervo 26.00

    Venison carpaccio lightly smoked with fresh mushrooms, roasted porcini mushrooms and parmesan shavings

  • Formentino con Speck e Funghi Gallinacci 17.00

    Lettuce with fried bacon and chanterelles

  • Pinsa Romana Nuvola 28.50

    Pinsa with tomatoes, stracciatella, venison carpaccio, chanterelles and cherry tomatoes

Doppio Gusto Italienisches Restaurant Herbstmenü mit Steinpilzen
Wildschweinkotelett
hausgemachter Apfelstrudel

Hauptspeisen

  • Pappardelle fatte in casa al Ragù di Cinghiale 26.00

    Pappardelle pasta with a wild boar bolognese sauce

  • Ravioli fatti in Casa con ripieno di cervo e Funghi Gallinacci 26.00

    Homemade ravioli with venison filling, on a creamy chanterelle sauce

  • Costolette di Cinghiale alla Griglia con Risotto all’aroma di tartufo 39.00

    Grilled wild boar ribs accompanied by truffle flavoured risotto

  • Strudel di Mele con Salsa alla Vaniglia 14.50

    Apple Strudel with Vanilla Sauce