Autumn menu

seasonal recipes

Starters

  • Formentino con gallinacci e tarallo napoletano 18.50

    Nut salad with gallinacci mushrooms and Neapolitan tarallo

  • Carpaccio di Cervo 23.50

    Venison carpaccio lightly smoked with fresh porcini mushrooms and parmesan shavings

  • Crostoni di Porcini e Fontina 21.50

    Grilled porcini mushrooms with gratinated fontina cheese on bruschetta bread

Main dishes

  • Tagliolini ai Porcini Freschi 28.00

    Homemade noodles with fresh porcini mushrooms

  • Tagliatelle fatte in casa al Ragu di Cinghiale 29.00

    Homemade tagliatelle with wild boar ragout and black truffle

  • Ravioli fatti in casa con ripieno di cervo e funghi gallinacci 27.00

    Homemade ravioli stuffed with venison and gallinacci mushrooms in a cream sauce

  • Cotolette di cinghiale alla griglia con risotto all'aroma di tartufo 45.00

    Wild boar chop grilled with truffle risotto

  • Salsiccia leccese 35.00

    Wild boar sausage stuffed with porcini mushrooms and black truffle
    Side dish of your choice

Dessert

  • Zuppa inglese 13.50

    Vanilla Cream cake filling