Winter menu
seasonal recipes
Pasta
- Strozzapreti al pesto CHF 26.50
Strozzapreti pasta with a creamy pesto sauce, cherry tomatoes and pecorino fondue
- Spaghettone chitarra Cacio e Pepe CHF 27.00
Spaghettone chitarra with Pecorino Romano and black pepper
- Maccheroni al grano saraceno CHF 29.00
Homemade buckwheat macaroni with sausage, gorgonzola and pistachios
- Scialatielli vongole CHF 29.50
Scialatielli with clams and date tomatoes, served on creamed cabbage
- Gnocchetto sardo CHF 30.00
Sardinian gnocco with red tuna, basil pesto, red onions and date tomatoes
- Gnocchi sorrentina CHF 26.00
Potato gnocchi alla Sorrentina, with tomatoes, basil and mozzarella au gratin





Risotti
- Risotto verza e salsiccia CHF 26.00
Creamy savoy cabbage risotto with salsiccia
- Risotto Don Leo CHF 26.00
Risotto with cherry tomatoes, stracciatella and basil pesto
- Risotto con fegato di vitello CHF 29.00
Fine veal liver risotto with strawberries and aged balsamic vinegar of Modena
Pinsa Romana
- Pinsa Porchette & Chips 28.50 CHF
Fior di Latte mozzarella cheese, suckling pig, chips, rosemary oil
- Pinsa Tartufina 28.50 CHF
Cream of potato, stracciatella, lardo di colonnata, black truffle and truffle oil


Dessert
- Zuppa inglese 13.50
Vanilla Cream cake filling

